Modern szobabútor

A Modern szobabútorok jellemzője a szabad formatervezés, a nyújtott formák használata, mely inkább szögletes, kerüli az íveket és a szimmetriát, ezért az egyes bútorok eltérő magasságúak és szélességűek lehetnek.

A praktikusságot szem előtt tartva a modern szobabútor éppen annyi helyet foglal, amennyire szükség van, a bútorok elszórtan, szellősen helyezkednek el a szobában, mivel a modern stílushoz nem illik a túlzsúfoltság.

A színekben igen nagy szabadságot enged ez a lakberendezési irányzat, a legjellemzőbbek a fa burkolatok különböző árnyalatai, de nem ritkák az extrém színek sem, ezt általában a lakásunk adottságai határozzák meg.

A Modern szobabútorok fogantyúi is sok félék lehetnek, a bútor frontjába süllyesztett fogantyúk éppúgy népszerűek, mint a hosszúkás és a „gombszerű” fogantyúk.

Anyaghasználatban a legjellemzőbb a minőségi tömörfa, ami garantálja a tartósságot, jellemző a színezett üveg és kisebb tükrök használata is, ami még tovább növeli a nagy tér érzetét.

A modern szobabútor egyaránt jól mutat hideg és meleg padlóburkolattal is, ha hidegburkolatot választ, érdemes az egyszínű, nagy lapokból lerakott padlóburkolatot választani, ami szintén növeli a nagy tér érzetét.

Összességében a modern nappali bútor egyben praktikus, elegáns, kényelmes, és rendkívül sok módon varázsolható egyedivé, összehangolva lakásunk többi helyiségéhez.

Úgy érzi, hogy ez a szobabútor stílus a legmegfelelőbb Önnek? Vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot, vagy kérjen árajánlatot ezen a linken!