Minimál szobabútor

A minimál szobabútor térigénye igen nagy, ezért ezt a stílust azoknak ajánljuk, akiknek elegendő hely áll rendelkezésére, szélességben és magasságban egyaránt.

A minimál stílus formavilága jellemzően szögletes, kerüli a hajlított formákat és íveket, nyugalmat, rendezettséget és eleganciát sugall.

A legjellemzőbb színei a fehér, a barna különböző árnyalatai, a szürke és a fekete, valamint ezek kombinációja.

Ön rendszerető? Szereti az egyszerűséget, letisztultságot, szimmetriát? Akkor a minimál szobabútor Önnek való, hiszen éppen ezek a tulajdonságok a legjellemzőbbek a minimál stílusra.

A minimál stílusú nappali bútor nem több és nem kevesebb, mint amire szükség van, éppen ezért nincsenek üres polcok, a bútorok szimmetrikusan, szellősen helyezkednek el, az egységességet a színek és formák ismétlésével teremthetjük meg.

A világítás mindenképpen a modern irányzatot követi, jól mutatnak a led és spot lámpák, vagy a falba épített lámpasorok.

Népszerű megoldás, hogy néhány bútort a falba rejtünk, ezzel is növelve a tér és a rend érzését.

A minimál szobabútor jól mutat szinte az összes padlóburkolattal. Ha a hidegburkolat mellett dönt, ügyeljen rá, hogy ne az apró, mozaikszerű, hanem a nagy lapokból álló, színben a bútorokkal harmóniában lévő burkolatot válassza.

A bőrbútor és az üvegasztal jól kiegészíti a nappalira jellemző modernséget és eleganciát, a lakástextiliák választásakor érdemes figyelembe venni a padlóburkolat és a bútorok színét, nehogy a sötét vagy világos tónus túlsúlyos legyen.

Úgy érzi, hogy ez a szobabútor stílus a legmegfelelőbb Önnek? Vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot, vagy kérjen árajánlatot ezen a linken!