Minimál Irodabútor

„Rend a lelke mindennek” halljuk még néha a régi közhelyet, mely tökéletesen jellemzi a minimál iroda lényegét. A minimál iroda berendezés az egyszerű, letisztult, elegáns formáknak és a funkcionalitásának, rendszeretetének köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Épp azt adja, amire szükségünk van a munkához: rendezettséget, nyugalmat, letisztultságot, eleganciát, de nem vonja el a figyelmet. Legjellemzőbb színei a sötét barna, közép barna, sötét és világos színű erezetek keverése.

Formavilága szögletes, kerüli az íveket és a hajlított formát, határozottságot és magabiztosságot sugároz. Egyaránt jól mutat padlószőnyegen, parkettán vagy szinte bármilyen padlóburkolaton.

A minimál irodabútorhoz illő világítás a spot vagy led lámpa, esetleg neonlámpa. A minimál stílus akkor érvényesül igazán, ha a bútorok számára elegendő hely áll rendelkezésre, az iroda ablaka lehetőleg nagy, mely sok fényt enged be az irodába.

Egyaránt népszerű megoldás a falba épített irattároló és az egyszerű, bútorhoz illő külső polc is. Utóbbinál nagyon fontos a rendezettség és egységesség, a minimál stílus nem tűri a szétszórtságot, hanyagságot.

A minimál stílusra jellemzően a díszítés visszafogott, néhány modern kép színben a bútorokhoz illő keretben például jól mutat a falon, de ügyeljünk, hogy maradjon szabad falfelület is, ami kiemeli a bútorokat.

Ha az iroda egyben tárgyaló is, akkor ideális választás lehet a bőrbútor és az üveg asztal kombinációja, amennyiben a helyiség mérete ezt lehetővé teszi.

Ráismert az Ön számára ideális iroda berendezésre? Vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot ezen a linken, vagy kérjen árajánlatot itt!