Látványtervezés

Látványterv készítés

A látványterv készítés elengedhetetlen eleme az egyedi bútorok készítése előtt. Bár tapasztalatunk, ötleteink és a hosszú évek alatt összegyűjtött trükkjeink az Ön rendelkezésére állnak, ez még nem elegendő ahhoz, hogy Ön elképzelje leendő bútorait.

Éppen ezért készítünk foto realisztikus 3D látványtervet minden bútorhoz, hogy Ön pontosan láthassa, hogyan is fog kinézni leendő konyhaszekrénye, szoba,- vagy irodabútora.

A látványterv készítés lépései:

  • Felmérjük a helyiség adottságait, az ajtók és ablakok helyét, a fal hosszúságát, a fűtőberendezés helyét és méretét, amihez igazodnunk kell a tervezésnél.
  • Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő bútort, fogantyúkat, az Önnek tetsző ajtó és fiókelrendezést, a beépített gépek helyét, az alsó és felső elemsor magasságát, megtervezzük a színeket és bármit, ami még fontos lehet.
  • Ezután a modern látványterv készítő programunk segítségével elkészítjük leendő bútora 3D látványtervét, melyen könnyen alakíthatunk, hogy a végeredmény pontosan olyan bútor legyen, amilyet Ön szeretne.

 

A látványterv készítés munkánk nagyon fontos része, hiszen ezen még könnyen változtathatunk, de az elkészült bútor átalakítása már igen körülményes és költséges lenne. Éppen ezért az elfogadott látványterv alapján készítjük el leendő bútorát, így biztosan nem éri csalódás!