High-Tech szobabútor

A High-Tech szobabútor, ahogy neve is sugallja, modernséget, rendszeretetet, tisztaságot és rendkívüli eleganciát sugall, leginkább a fiatalabb generáció kedvence, akik mindig lesik a legújabb technikai újdonságokat.

A High-Tech stílus a minimál-lal nagyjából egy időben született és bár népszerűsége még nem annyira elterjedt, mégis külön lakberendezési stílussá nőtte ki magát. Manapság egyre többen keresik, köszönhetően az ugrásszerű technikai fejlődésnek.

A High-Tech szobabútor akkor mutat igazán jól, ha egyéb lakberendezési tárgyaink, díszeink, elektronikai berendezéseink is összhangban vannak a modern stílussal.

Színekben és anyaghasználatban a többi lakberendezési stílushoz képest kevés szabadságot ad, a legjellemzőbb színei a fehér, szürke, fekete kombinációja, mely valamelyik szín irányába túlsúlyos.

Anyaghasználatban jellemző a sok üveg, tükör, fém használata, a fényes, nagy lapokból álló, egyszínű padlóburkolat, a bőr kárpit és a kevés nemesfa.

A High-Tech szobabútor formavilága leginkább szögletes, kerüli a szimmetriát, néhol extrém íveket is használ.

A világítás mindenképpen extrém, a sok lámpa és világítótest használata fokozza a modern csillogást és eleganciát. A legmodernebb technikai berendezések (plazma TV, hangfalrendszer stb.) a dekoráció részét képezik.

Népszerű az arany, ezüst, antracit bevonatok használata, ezzel is hangsúlyozva a legkiválóbb anyagok használatát.

A sok tükör használata nem csak a csillogást, de a tér nagyságát is növeli, mivel a nagy tér elengedhetetlen ahhoz, hogy a High-Tech stílus érvényesülhessen.

Úgy érzi, hogy ez a szobabútor stílus a legmegfelelőbb Önnek? Vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot, vagy kérjen árajánlatot ezen a linken!