Call Office irodabútor

Call Office irodabútor

A Call Office irodabútor call centerek, telefonközpontok és többszemélyes irodák irodabútor megoldása. A bokszos elrendezésnek köszönhetően a munkatársak nem zavarják egymást telefonálás közben, mégis kis helyen sok munkaállomás kialakítását teszi lehetővé.

Az irodahelység adottságaitól függően két elrendezési típus a legelterjedtebb. A hosszúkás irodák esetében a folyosószerű elrendezés az ideális, amikor az irodabútor mindkét oldalon, közvetlenül a fal mellett helyezkedik el. Ez az elrendezés nagyobb termek berendezéséhez is ideális, ebben az esetben az asztalsorok egymással szemben, a bútorhoz illő lapokkal vannak elválasztva.

A másik megoldás az olyan irodák számára ideális, ahol a terem közel egyenlően hosszú és széles. Az irodabútor ebben az esetben az irodahelység közepén helyezkedik el, szintén bokszos elrendezésben, így a kollégák egymástól teljesen elszeparáltan dolgozhatnak.

Mivel a Call centerek elengedhetetlen kelléke a telefon és a számítógép, ezért minden munkaállomás kialakításánál figyelembe vesszük az eszközöknek és a munkatársaknak szükséges helyet és a furatok kialakítását.

A bútorlapok keményfából készülnek, ami garantálja a tartósságot. A legelterjedtebb színek a fehér, a fekete és a sötétbarna.

A cég tevékenységétől függően a Call Office iroda kiegészíthető a bútorhoz illő irattároló szekrénnyel, kisebb asztalokkal, fogassal, polcokkal…