Bemutatkozunk

Fantal bútorok

Szeretettel köszönti Önt a Fantal Bútor, az ízléses, egyedi stílusú otthonok csapata. Bizonyára Ön is túl van már néhány bútorvásárláson, amely inkább nevezhető bútorbolt túrának. Jobb esetben kész tervvel indult konyhaszekrény, hálószoba bútor, étkező vagy irodabútor beszerzésre, rosszabb esetben a „menjünk el körülnézni” mondat kíséretében indult bútor beszerzésre.

Mindkét esetben a végeredmény vagy a „jó lesz ez”, vagy a „még visszajövünk” mondat lett a keresett bútor helyett. Ez teljesen érthető, hiszen a bútorvásárlás nem olyan egyszerű, mint elszaladni a boltba reggeliért. A bútorokat, melyek kemény munkánk gyümölcsei, nem is lehet hipp-hopp megtalálni, hiszen életünk jelentős részében velünk lesznek, látjuk és használjuk nap, mint nap.

De vajon tudja-e előre bárki, hogy Önnek milyen bútor lesz a legjobb, legkényelmesebb, milyen lakberendezési tárgy az, amely minden nap elégedettséggel tölti majd el, amelyre büszke lehet vendégei előtt?

Bútorbolt rengeteg van, sok áruház fillérekért kínálja az előre elkészített termékeket, de nagyon ritka az, amikor pontosan olyan formákban, színekben, funkcióban talál kész bútor, amelyet megálmodott.

A Fantal Bútor Stúdió ezt az űrt igyekszik betölteni munkájával, hogy az Ön otthonában valóban egyedi bútor legyen, éppen olyan, ami Önhöz illik.

Az egyedi bútorgyártás manapság felkapott szó, sok bútorkészítő „egyedi bútor” –nak nevezi olcsó anyagokból tömegesen előállított bútorait. Ha Önnek most csak gyorsan bútor kell, akkor sajnos rossz helyen jár.

A Fantal Bútorok kiváló minőségű alapanyagokból, nagy odafigyeléssel és precizitással készülnek, akár konyhabútor, nappali bútor, beépített szekrény, gyerekszoba bútor, irodabútor vagy belsőépítészeti munka is a feladat. Minden esetben szem előtt tartjuk igényeit és azt a tényt, hogy a bútor nem egy évre készül, hanem akár egy emberöltőre.

Ha Ön nem az „olcsót”, „akciót”, „árengedményt” keresi, hanem a minőséget, tartósságot, funkcionalitást, kényelmet és bútorát hosszú ideig ugyanolyan állapotban szeretné használni, mint a szállítás napján, tiszteljen meg minket kérdéseivel, vagy látogatásával bemutatótermünkben.

Kíváncsi rá, milyen megoldásokat kínál Önnek a Fantal Bútor Stúdió? Görgessen a megfelelő bútor csoporthoz!

Egyedi konyha bútor

A Fantal Bútor Stúdió valóra váltja legmerészebb elképzeléseit is, bármilyen stílusú konyhabútorra van szüksége. Az 5 konyhabútor stílus, bútorspecialistáink szokatlan kérdései és több éves tapasztalatunk csak Önre vár! Kattintson ide!

Egyedi hálószoba bútor

Egy nehéz nap után fáradtan ledőlni, egy csendes hétvégén kedvesünkkel ki sem mozdulni, vagy csak kicsit lazítani? Akárhogy is, a hálószoba bútor minden napunk végpontja, ezért nem mindegy, milyen érzéssel térünk nyugovóra. A Fantal Bútor Stúdió 4 szobabútor stílust kínál, rengeteg szín, forma, elrendezés áll rendelkezésére a tökéletes nappali vagy hálószoba megálmodásához.

Gyermekszoba bútor

Gyermekünk, életünk értelme és büszkesége is méltó rezidenciát érdemel! A Fantal Bútor Stúdió fontosnak tartja a gyermekek egészséges fejlődését, ehhez kínálunk a szülők és a gyermekek részére is trükkös, olykor mókás megoldásokat. Engedje meg, hogy segítsünk a legoptimálisabb gyerekszoba bútor kialakításában! Kattintson ide!

Irodabútor

Irodánk, ahol napunk jelentős részét töltjük. De milyen is egy jó iroda bútor? Mit tartsunk szem előtt az iroda bútor választásnál? Sugalljon eleganciát? Legyen fényűző? Talán a visszafogott stílus lesz jobb? Nekem tetszen, vagy ügyfeleimnek? A válaszokat itt találja!

Belsőépítészet

Csigalépcső, beépített gardrób, tolóajtós szekrény, különleges fakorlát, tükrös elválasztófal…

Látja, mi sem tudjuk pontosan, mire van szüksége, de megtiszteltetés, ha segíthetünk Önnek kitalálni! Belsőépítészeti specialistánk örömmel segít bármilyen belsőépítészeti kérdésben, vegye fel vele a kapcsolatot itt!

Lakberendezés

Nagy örömöt és magabiztosságot ad Nekünk, hogy partnerünkként köszönhetjük Láng Viktóriát. Viktória munkássága, egyedi ötletei, precizitása, türelme és személyének kedvessége eddig még minden lakberendezési kérdésre megoldást kínált. Szeretne lakberendezési tanácsot kérni az év lakberendezőjétől? Itt megteheti!

Nem találta meg az Önt érdeklő kategóriát vagy témát? Esetleg gyors válaszra van szüksége? Még nem tudja pontosan, mit is akar? Vegye fel Velünk a kapcsolatot, vagy írja meg kérdését e-mail-ben.

Nagy elismerés számunkra, hogy idáig olvasott, a Fantal Bútor csapata bármikor szeretettel várja, ha egyedi megoldásokra van szüksége!